Ο αγαπημένος μου τρόπος… για να χτίσω τέλεια οπίσθια

Ο αγαπημένος μου τρόπος… για να χτίσω τέλεια οπίσθια

Χρησιμοποίησε αυτές τις τεχνικές και συμβουλές από τις επαγγελματίες του χώρου για να δημιουργήσεις μια δυνατή, καλοσχηματισμένη πίσω πλευρά, γρήγορα. 

της Sommer Robertson-AbiadANCA MARCUS - IFBB BIKINI PRO 

Μυστικό ενίσχυσης γλουτών: Kickback γλουτών στην τροχαλία
Γιατί είναι η αγαπημένη της άσκηση: ”Αυτή η απομονωμένη κίνηση ελαχιστοποιεί τους βοηθητικούς μυς, γι’ αυτό εστίασε στους γλουτούς.” 
Πως να την κάνεις:
• Σύνδεσε τους ιμάντες αστραγάλων (ankle cuff) σε τροχαλία χαμηλής κωπηλατικής. Μείνε όρθια κοιτώντας τη στίβα με τα βάρη, τοποθέτησε το δεξί πόδι στον ιμάντα και βημάτισε πίσω με το πόδι που δεν δουλεύει. 
• Διατηρώντας ελαφρά κλίση στο γόνατο, οδήγησε το πόδι σου ευθεία πίσω, πιέζοντας τους γλουτούς. 
• Αργά, φέρε το πόδι μπροστά στην αρχική θέση, ενώ αντιστέκεσαι στην έλξη της τροχαλίας. Επανέλαβε για τις αναγραφόμενες επαναλήψεις, έπειτα άλλαξε πλευρά. 


SUNI SWEENEY - IFBB FIGURE PRO 

Μυστικό ενίσχυσης γλουτών: Superset
Γιατί είναι η αγαπημένη της άσκηση: ”Τα superset είναι η εκτέλεση δύο ασκήσεων, η μία αμέσως μετά την άλλη, χωρίς διάλειμμα. Αυτό αυξάνει την ένταση, βοηθώντας τους γλουτούς να αναπτυχθούν γρηγορότερα ενώ παράλληλα αυξάνεται και η συνολική καύση θερμίδων.”
Συμβουλή της Suni: ”Κάνε ζέσταμα για 5-10 λεπτά πριν αρχίσεις τα superset, ξεκινώντας με ελαφρύτερα βάρη για να ζεστάνεις πρώτα τους μυς.”
KELSIE CLARK - IFBB BIKINI PRO 

Μυστικό ενίσχυσης γλουτών: Hip Thrust με ιμάντες αντίστασης
Γιατί είναι η αγαπημένη της άσκηση:Η συνεχής ένταση από τους ιμάντες επιτρέπει στους γλουτούς να συσπώνται συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια της κίνησης.”
Πως να την κάνεις:
• Ξάπλωσε επίπεδα ανάσκελα, με τα γόνατα λυγισμένα, με έναν ιμάντα αντίστασης γύρω από τους γοφούς σου.
• Τοποθέτησε δύο βαριούς αλτήρες στο πάτωμα, σε κάθε πλευρά των γοφών σου, τυλίγοντας τις άκρες των ιμάντων γύρω από τους αλτήρες.
• Καθοδήγησε τις φτέρνες σου για να υψώσεις τους γοφούς σου προς τα πάνω. Κάνε παύση στην κορυφή, έπειτα κατέβασε αργά την πλάτη σου στην αρχική θέση.Επιστροφή