Πιο δυνατός σε 60 δευτερόλεπτα: Ώθηση στον πάγκο.

Πιο δυνατός σε 60 δευτερόλεπτα: Ώθηση στον πάγκο.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Έχεις κολλήσει στις πιέσεις στον πάγκο. Έχεις δοκιμάσει τα πάντα από το να αλλάζεις τη λαβή σου έως και το πρόγραμμα σου αλλά τίποτα δεν αλλάζει.

Η ΛΥΣΗ

Αντί να ανησυχείς το πόσο δυνατοί είναι οι θωρακικοί σου , γύρισε τις πιέσεις στον πάγκο σε μια συνολική άσκηση για το σώμα ενσωματώνοντας τα πόδια στην κίνηση και την άρση του βάρους. Παρακολούθησε κάποιον που σηκώνει πολλά κιλά στον πάγκο και θα παρατηρήσεις ότι συσπειρώνεται στη κάτω θέση της άρσης και εκτοξεύει το βάρος προς τα επάνω χρησιμοποιώντας τα πόδια έως τους τραπεζοειδείς του.’’ Ενσωματώνοντας αυτή την κίνηση στην τεχνική σου θα αυξήσεις σημαντικά την ποσότητα του βάρους που μπορείς να σηκώσεις ΄΄ Δηλώνει ο  Vincent Dizenzo ένας από πιο δυνατούς αθλητές στις πιέσεις παγκοσμίως.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ
Χρησιμοποίησε ένα πάγκο που δε θα μπορείς να γλιστρήσεις ή βάλε εάν ελαστικές λωρίδες για να έχεις περισσότερη τριβή.

1. ΠΑΡΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ
Ξάπλωσε στον πάγκο με τη μπάρα επάνω από την κλείδα σου , γλίστρησε εμπρός και φέρε  το βάρος σου στου τραπεζοειδείς.

2. ΜΕΙΝΕ ΣΚΛΗΡΟΣ
Διατήρησε τη πίεση στα δάχτυλα των ποδιών σου και κράτησε τους ώμους να σφιγμένους μαζί με όλο τον άνω κορμό σου.

3 ΠΙΕΣΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΣΟΥ
Γλίστρησε τα δάχτυλα των ποδιών σου στο εμπρός μέρος των παπουτσιών σου και πίεσε σαν να προσπαθείς να σύρεις τον εαυτό σου στο πίσω μέρος του πάγκου.

4. ΠΙΕΣΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ
Από την κάτω πλευρά της άρσης , πίεσε εκρηκτικά από τα δάχτυλα των ποδιών σου σαν να κάνεις squat σηκώνοντας το βάρος επάνω , μην μετακινείς τους γλουτούς σου.

Επιστροφή