Ελένη Πλακίτση:Η Ελληνίδα αθλήτρια figure της IFBB.

Ελένη Πλακίτση:Η Ελληνίδα αθλήτρια figure της IFBB.

Η Ελένη Πλακίτση είναι η επαγγελματίας αθλήτριας figure της IFBB και ως γνήσια Ελληνίδα. προσπαθεί σκληρά με πείσμα για  να πετύχει τους στόχούς της στους αγώνες

Η πρώτη της μεγάλη νίκη

Το χόμπυ μου για την γυμναστική έγινε πάθος όταν ξεκίνησα να διαβάζω περιοδικά Fitness και είδα τις διαπλάσεις των αθλητών στα εξώφυλλα. Από εκεί και μετά, ενθουσιάστηκα, ήθελα το ίδιο σώμα! Μετά από μια περίοδο έντονης προπόνησης (και προσπάθειας να αποκτήσω κουράγιο) αποφάσισα μπω στον πρώτο μου διαγωνισμό, στον οποίο κέρδισα στην κατηγορία Fitness Modeling.

To μυστικό της νεότητας

Μου αρέσει να προπονούμαι,και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι η πηγή της ζωής. Δεν είναι μόνο καλό για να μειώνεις το άγχος, το να προσθέσεις μυς στην διάπλασή σου σε κάνει επίσης δυνατότερο και τελικά σε κάνει να δείχνεις καλύτερα. Το να παίρνω θετικά αποτελέσματα και να βλέπω το σώμα μου να αλλάζει με κινητοποιεί ακόμα περισσότερο να συνεχίσω να προπονούμαι.

Τα κλειδιά της επιτυχίας της

Αποφασιστικότητα, πειθαρχία, αφοσίωση και επιθυμία είναι οι παράγοντες κλειδιά που έχω στο μυαλό μου κατά τη διάρκεια όλης της προετοιμασίας. Θα υπάρξουν καλές και κακές ημέρες, αυτό είναι αναμενόμενο. Αλλά το να κάνεις μια προσπάθεια να ενσωματώσεις το fitness και την καλή διατροφή μέσα στη ζωή σου θα την βελτιώσει συνολικά. Απλά πρέπει να υπενθυμίζεις συνεχώς στον εαυτό σου τους στόχους σου και πόσο υπέροχα θα νιώθεις μέσα στο καινούριο σου σώμα.

 

Επιστροφή