Η προπόνηση πλάτης του Ηρακλή

Η προπόνηση πλάτης του Ηρακλή

Ο Dwayne Johnson, "The Rock", θέλει να ακολουθήσεις την προπονητική του αγωγή για την πλάτη του "Ηρακλή". 

June 2014 | Declan O'Kelly

Ο Rock σου πετάει το μπαλάκι. Ο Dwayne Johnson έκανε μια απίστευτα προκλητική δίαιτα για τον ρόλο του Hercules και προπονητική αγωγή για να είναι σε φόρμα για την ταινία Hercules, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη Ιουλίου, και τώρα θέλει να περάσεις τα ίδια βασανιστήρια! Ο Rock έχει ξεκινήσει το teamhercules.com και θέλει να μοιραστείς τις φωτογραφίες και τα βίντεο σου μαζί του καθώς θέτεις τον εαυτό σου σε φυσική κατάσταση παρόμοια με αυτή του "πρώτου υπερ-ήρωα του κόσμου."

Δες τι είπε ο ίδιος: 

Και ο Rock ήταν τόσο καλός όσο ο λόγος του, κοινοποιώντας της προπόνηση του για πλάτη στο Instagram. Ρίξε μια ματιά:

Η προπόνηση συνοδευόταν από αυτό το μήνυμα: "Ας ξεκάνουμε αυτόν τον κ*** για τα καλά… Ορίστε η προπόνηση πλάτης, γνωστή ως 'slabs' που έκανα για τον ρόλο του ΗΡΑΚΛΗ. Πίεσε τον εαυτό σου, χτύπα δυνατά και βεβαιώσου ότι είσαι συγκεντρωμένος στην καλή στάση. Και για την αγάπη όλων αυτών των ιερών στον κόσμο του σιδήρου -- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ! 


Σε κάποιο σημείο, ο Rock επίσης ευχαρίστησε τους θαυμαστές του που έκαναν το τρέϊλερ της ταινίας Hercules το πιο προβεβλημένο στο YouTube. Λοιπόν, είσαι έτοιμος να αναμετρηθείς με την τιμωρία που υπέστη ο κύριος Johnson πέρυσι στα γυρίσματα στην Βουδαπέστη? Θέλεις να είσαι μέρος αυτού του παιχνιδιού ή απλώς θέλεις να μείνεις στο περιθώριο? 

Επιστροφή