Ο Rock φωτογραφίζεται ως 'Ηρακλής'

Ο Rock φωτογραφίζεται ως Ηρακλής

Ο Dwayne "The Rock" Johnson αποκαλύπτει μια αποκλειστική πρώτη εμφάνιση του χαρακτήρα του σε κατάσταση μάχης.

Μέχρι το Θάνατο ή τη Νίκη!

Ο Rock έχει κοινοποιήσει μια φωτογραφία του από την πολυαναμενόμενη ταινία Hercules, η οποία έρχεται στην μεγάλη οθόνη σε μερικούς μήνες. Με το τρέιλερ ο Dwayne Johnson αποφάσισε να αποκαλύψει την εμφάνιση που θα έχει στον τιμητικό ρόλο. Ας το θέσουμε έτσι, δεν θα ήθελεσ να έχεις μπλεξίματα με αυτόν τον τύπο! Ορίστε πως περιγράφει ο Rock την φωτογραφία του στο Twitter: "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ εμφάνιση..#HERCULES Ο πρώτος υπερήρωας του κόσμου. #TilDeathOrVictory. "Ρίξε μια ματιά στο υπόλοιπο φωτογραφικό υλικό για να δεις τι άλλο σκαρώνει ο Rock για αυτό που πρόκειται να είναι μια από τις μεγαλύτερες ταινίες του καλοκαιριού.


Παρασκήνια

Ο Rock έχει κρατήσει τους θαυμαστές του ενήμερους σχετικά με τα γυρίσματα της ταινίας Hercules, στην Βουδαπέστη με μερικές καταπληκτικές φωτογραφίες στο Instagram. Έχουμε συγκεντρώσει μερικές φωτογραφίες ώστε να μπορέσεις να πάρεις μια γεύση από τα παρασκήνια από όσα συνέβησαν στην Ουγγαρία και τι να αναμένεις μέχρι να βγει η ταινία στους κινηματογράφους!


Μακιγιάζ

Από τον Rock: "Μια καθημερινή διαδικασία 3 ωρών από μια ομάδα πολυβραβευμένων καλλιτεχνών κομμωτών και μακιγιέρ. Μια πραγματική απόλαυση να τους βλέπεις να με μεταμορφώνουν στον ΗΡΑΚΛΗ. 

Πέρα από το τρελό ωράριο των γυρισμάτων, ο Rock έπρεπε επίσης να ακολουθεί αυστηρή διατροφή και να προπονείται 2 φορές την ημέρα, καθώς και να ολοκληρώνει 3-4 συνεδρίες για τον ρόλο ώστε να μπορεί να αποδώσει τον χαρακτήρα του Ηρακλή. Σκληρή δουλειά και αφοσίωση!


Πρότυπο

Από τον Rock: "Σε ευχαριστώ Isaac Andrews για την σκληρή σου δουλειά και αυτό το σημείωμα! Είσαι υπέροχο παιδί & θα πρέπει να είσαι περήφανος για την απόδοση σου - έπαιξες υπέροχα στον ρόλο του "Arius". Συνέχισε να δουλεύεις έτσι! (ως το πρότυπο σου, δεν θα σου δώσω άλλη σοκολάτα πριν τις μεγάλες σκηνές μας). 

Βρίσκοντας χρόνο μέσα σε όλο αυτό για να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά. Μπράβο Rock!


Δουλειά

Από τον Rock: "Μια καλή μέρα για μάχη. 

Μερικές από τις φωτογραφίες στο Instagram τις οποίες ανέβασε ο Rock μας κάνουν να ελπίζουμε ότι οι σκηνές μάχης σε αυτή την ταινία θα είναι φανταστικές. Αυτό είναι το θέμα! 


Λεπτομέρεια 

Από τον Rock: "Για την ταινία HERCULES είμαστε τυχεροί που έχουμε τους καλύτερους σχεδιαστές ταινιών στον κόσμο. Όλοι σέβονται την Ελληνική μυθολογία και αυτό φαίνεται μέσα από τη λεπτομερή δουλειά τους και δεξιοτεχνία. Αυτό το όπλο είναι αποτέλεσμα αυτού του σεβασμού διαμέσω της λεπτομέρειας. 

Το κακό βρίσκεται στις λεπτομέρειες και φαίνεται ότι η ομάδα του Ηρακλή μελέτησε για αυτή τη δουλειά της.


Ιπποτισμός

Από τον Rock: "Μπορεί να είμαι σε ένταση, με εμφανώς βρώμικο μυαλό & αγαπώ την τεκίλα μου. Αλλά πάντα είμαι ένας κύριος απέναντι στην κυρία μου. 

Δεν υπάρχει λόγος να έχεις φτιαχτεί ως άνθρωπος αν δεν συμπεριφέρεσαι ως ένας. Ο Rock δείχνει τον δρόμο εδώ.


Φτιάχνοντας τα Σκηνικά

Από τον Rock: "Τα πιο εκπληκτικά σκηνικά ταινίας στα οποία πάτησα το πόδι μου. Ένα χρόνο για να φτιαχτούν. Σε μέγεθος ποδοσφαιρικού γηπέδου. Πραγματική τιμή να παίζω αυτό τον ρόλο. 

Ξανά, φαίνεται ότι δεν κόψανε δρόμο στην προσπάθεια να δώσουν στην ταινία Hercules όσο πιο ρεαλιστική αίσθηση γίνεται.


Στόχοι

Από τον Rock: "300 BC Demigod. Μια βραβευμένη ομάδα σχεδιαστών ταινιών που τιμάνε την μυθολογία και τον σκηνοθέτη στο @brettrat ο οποίος ανυπομονεί να παραδώσει μια επική ταινία στον κόσμο. 


Παρουσία

Από τον Rock: "Φοβού, όχι την νύχτα. Αλλά αυτό που περπατά τη νύχτα. Και εγώ είμαι αυτό. Αλλά μόνο το κακό πρέπει να με φοβάται.. και οι ευγενικές ψυχές κοιμούνται με ασφάλεια στα κρεβάτια τους".

Μου φαίνεται ότι ο Ηρακλής του Rock θα ρίξει μερικές σοβαρές ξυλιές σε αυτή τη ταινία.


Μάχη

Από τον Rock: "ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 'Στρατιώτες από την Θράκη' - ημέρες ενέργειας & έντασης. Η σκληρή σας δουλειά & προσπάθεια θα κάνει την σκηνή επική. 

Δεν θα ήθελα με τίποτα να συναντήσω την ομάδα αυτών των στρατιωτών από την Θράκη σε κάποιο σκοτεινό δρομάκι!


Όραμα

Από τον Rock: "Τιμή στον Dante Spinotti, πολυβραβευμένο κινηματογραφιστή, που δούλεψε στην ταινία HERCULES.

Ρίξε μια ματιά στις ταινίες του Spinotti στο βιογραφικό του: The Last of the Mohicans, Heat, και L.A. Confidential και The Insider. Ποιοτικό υλικό.


Αστέρας

Από τον Rock: "Από τα Academy Awards στα BAFTA - ήταν πραγματική ευχαρίστηση να δουλεύεις με τον υπέροχο Joseph Fiennes και τον John Hurt. Ως ηθοποιούς τους σέβομαι αφάνταστα και έχω απολαύσει πραγματικά την κάθε παραμικρή στιγμή έντασης που είχαμε. 


Ηράκλεια Όπλα

Από τον Rock: "Άφησε με να σου δείξω με τι μοιάζουν τα 55cm παράδεισου.


Η Δύναμη των Αλόγων

Από τον Rock: "Η ΚΟΥΡΣΑ ΜΟΥ. Είναι τιμή αυτά τα υπέροχα Friesians να καθοδηγούν το άρμα μου στην μάχη καθημερινά. Δουλεύουν σκληρά, έχουν τεράστια όρεξη και δείχνουν σαν "Αν δεν θέλεις να έχεις μπλεξίματα απλά προσπέρασε με".  


Αδέρφια στη Μάχη 

Από τον Rock: "Η μάχη μαίνεται… Μετά από 16 ώρες συνεχόμενων λήψεων σκηνών επικής δράσης - οι στρατιώτες μου ακόμη αντέχουν & και είναι σε ετοιμότητα. Καλοί άντρες."


Η Μάχη Μέσα Σου

Από τον Rock: "Ποτέ μην υποτιμάς πόσο σκληρή είναι η θέληση ενός άντρα να δουλέψει αφού έχει ξεπεράσει την κορυφαία απόδοση του." 


Ευγνωμοσύνη

Από τον Rock: "Η ισχυρότερη ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσους δουλέψανε τόσο σκληρά (και αδιάκοπα) για να δημιουργήσουν μια επική ταινία την οποία ευελπιστώ να απολαύσει ο κόσμος. Συγχαρητήρια στην επίσημη κάλυψη της ταινίας. Είμαι περήφανος για όλους και όλα όσα καταφέραμε - μαζί.


Σας παρουσιάζουμε το ολοκαίνουριο τρέιλερ της νέας ταινίας του The Rock, η μεγαλύτερη ταινία της καριέρας του, σκηνοθετημένη από τον Brett Ratner, με συμπρωταγωνιστές τον Joseph Fiennes, John Hurt, Ian McShane, Rufus Sewell και Irina Shayk.


Επιστροφή