5 τρόποι-έκπληξη για να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα!

5 τρόποι-έκπληξη για να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα!

1. Βγείτε έξω

ο πιο καλός τρόπος να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, είναι να περάσετε χρόνο στην φύση, σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο του Illinois, καθώς επίσης και άλλες 21 παρόμοιες μελέτες.


2. Αφήστε κάποια γεύματα εκτός

Μια μελέτη του USC, που έγινε το 2014 έδειξε ότι, η διαδικασία της δίαιτας και συγκεκριμένα ένα πρόγραμμα με λιγότερα γεύματα, συμβάλει στην προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και στην αναγέννηση διαφόρων κατηγοριών κυττάρων που συμμετέχουν στην ανοσολογική απόκριση.


3. Να είστε κοινωνικοί

Μια μελέτη του Carnegie Mellon το 2014, έδειξε ότι η κοινωνική υποστήριξη όπως για παράδειγμα οι αγκαλιές, μπορεί να μειώσει το ποσοστό μολύνσεων κατά το 1/3.


4. Γελάστε

Το πανεπιστήμιο Loma Linda, διαπίστωσε ότι το γέλιο, συμβάλει στην παραγωγή αντισωμάτων και ενεργοποιεί προστατευτικούς μηχανισμούς όπως τα Τ-λεμφοκύτταρα και τα φονικά Τ-κύτταρα.


5. Διαλογιστείτε

Μια μελέτη του 2016 που έλαβε χώρα στο τεχνικό Πανεπιστήμιο του Τέξας, έδειξε ότι ο διαλογισμός και ειδικότερα ο τύπος διαλογισμού ολοκλήρωση μυαλού και σώματος, ενισχύει την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.


Πηγή: http://www.muscleandfitness.com/

Επιστροφή